כאשר מדובר בראש השנה אפשר לומר שזה הוא הזדמנות גדולה להפתיע את אהוביכם בעזרת מתנה למטבח לקראת ארוחות החג וגם הזדמנות לכם להתעדכן בכמה חידושים בתחומים של כלי הבית ושל המטבח. עם המגמה הממושכת התחום של הבישול עף גבוה ואיתו ביחד כל החידושים והפטנטים אשר יעשו את החיים שלכם במטבח לקלים הרבה יותר ובעיקר לממש כיפיים. היום ניתן לעשות יותר במטבח הביתי. נעמן מציגה לכם כמה חידושים בתחום הבישול שהפרמטרים שלהם הם ברורים, דגשים על האיכות, החדשנות, על דו השימושיות וכמובן על העיצובים.
סירים ומחבתות
מבחר ענק של סדרות של סירים ושל מחבתות מאוד מתקדמות. בכל הסדרות יש כמובן שקיפות, אתם תוכלו למצוא את המדבקה אשר נמצאת בתוך הסיר אשר מסבירה מה הוא הציפוי, כמה שכבות ישנן ועוד. יש עד כחמישה שכבות של ציפויים שהם נון סטיק. נעמן חושפת איכות מאוד גבוהה בכל הקשור לסירים, מחבתות ובסכינים. המילה האחרונה בתחום היא הסדרה של ה"איירון ספריי". שזה בעצם תחתית בייצור מאוד מיוחד בתהליכים של ריסוס התחתית. התוצאה היא כמובן בישול שהוא אחיד וגם מהיר יותר. הסדרה של האיירון ספריי מוליכה הרבה יותר ומקצרת את הזמן של הבישול בכ-30%.
סכינים
בנוסף לכל הסירים והמחבתות נעמן מציגה סדרה חדשה ביחד עם השף אסף גרניט. אלה הם סכינים עם ידיות שהם אנטי סליפ, ביחד עם להב מיוחד ומאוד מסיבים. אבל אל תדאגו ברור שנעמן דאגה לכם גם לסדרה קלה. הייחוד של הסדרה הזאת הוא כמובן האיכות של הפלדה. זוהי פלדה גרמנית, שלא מתקהה בכלל בקלות וקלה מאוד להשחזה. חשוב מאוד לא לשכוח לטפל היטב בסכינים שלכם. לשטוף בעזרת סבון לאחר השימוש בשביל להסיר שאריות חומציות אשר מעכלות את הסכין. לייבש אותם היטב בשביל להסיר את השאריות של המים. יש לנעמן כמה סדרות וכחלק מכל החדשנות, ישנם כמה חידושים נוספים כמו סיר שהוא מחולק. זאת אומרת שאפשר לחלק את המנה ולתבל בצורה שונה כמו נגדי חריף בשביל המבוגרים, ורגיל בשביל הילדים.